Travertin tegels koop je bij Natuursteen Helmond

Een stijlvol, goed ontworpen woning vraagt om een bijpassende inrichting. Dus waarom zou je niet verder kijken dan voorbijgaande trends met ons assortiment tijdloze travertin tegels?

Mooie travertin tegels, al dan niet getrommeld, zijn veelzijdig om in allerlei huisstijlen te passen. Ze zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens erg praktisch, gemakkelijk in het gebruik en geschikt voor vloerverwarming.

De subtiele tinten van travertin tegels passen bij veel verschillende wooninrichtingen en kunnen zowel toegepast worden op vloeren als wanden. En van badkamers tot keukens, serres, gangen tot woonkamers.

Geef jezelf en je thuis dat gevoel van luxe, comfort en design van travertin tegels

De fijne voordelen van Travertin vloertegels

Travertin is een stijlvol materiaal dat past bij elke woonstijl. Het is eigenlijk een soort kalksteen, in de aarde gevormd tot een hard gesteente. Dat geeft travertin vloertegels niet alleen hun mooie uiterlijk, maar ook unieke eigenschappen.

Zo zijn travertin tegels heerlijk koel. In de zomer zijn ze buiten fijn om overheen te lopen en binnen geven ze verkoeling. Je kunt er bovendien ook vloerverwarming onder leggen. Eenmaal geïmpregneerd, is Travertin onderhoudsarm en eenvoudig met gewoon water schoon te maken. Daarnaast is een wand of vloer met travertin tegels enorm duurzaam en gaat lang mee.

Geef jouw thuis die speciale luxe uitstraling die travertin je als geen ander materiaal kan bieden, waar je jarenlang onbezorgd veel plezier van kunt hebben.

Stijlvol wonen met Travertin tegels van Natuursteen Helmond

Zachte natuurtinten, landelijk beige, klassiek wit, in vloertegels, wandtegels of mozaïekpatronen, origineel travertin herken je direct. De getrommelde bewerking geeft travertin tegels bovendien hun speciale verouderde look, kijk maar eens naar deze fraaie Travertin tegel uit ons assortiment.

Eén ding zeker: travertin is ongelooflijk veelzijdig en komt in elke woonstijl tot zijn recht.  Van een klassieke, moderne tot aan warme, landelijke look, in onze stijlvolle selectie tegels vind je precies de travertin tegel bij de uitstraling die jij voor ogen hebt.

Laat je hier online inspireren door ons aanbod travertin tegels of kom ze in het echt bekijken in onze showroom aan de 2e Tussendijk in Helmond. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf een afspraak. Bel ons gerust.

Je bent van harte welkom in onze showroom

Weet je niet precies welke travertin tegel bij jou het best tot zijn recht zal komen? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een juiste keuze voor jou. Neem daarvoor contact met ons op.