Mozaïektegels kopen bij Natuursteen Helmond

Mozaïektegels zijn er in verschillende maten, vormen, ontwerpen en kleuren, die je kunt mixen en combineren om de perfecte look voor je huis te creëren. Het is heel gemakkelijk om unieke ontwerpen te maken met mozaïektegels.

Voor elk interieur zijn er mozaïektegels waarmee je jouw woonruimte jouw persoonlijke stijl kunt geven. Deze tegelsoort is door zijn veelzijdigheid en uiteenlopende kleurschakeringen te gebruiken in alle ruimtes van je huis.

Er is een mozaïektegel voor elke gewenste look en woonstijl. Wist je trouwens dat je mozaïektegels zowel op wand als vloer kunt plaatsen? De ideale manier om eenheid in je huis te krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Natuursteen mozaïektegels voor een eigen karakter

Bij Natuursteen Helmond vind je een ruime keuze prachtige natuursteen mozaïektegels voor de wanden en vloeren in en rond je huis. 

Zo hebben we marmer mozaïektegels in diverse kleuren, zoals deze van zwart marmer.  Maar ook travertin mozaïektegels bieden ongekende mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit bijzonder patroon van deze Mozaïek Beige Light ?  

Geef je woonruimte een luxe uitstraling met mozaïektegels, voor zowel een robuuste als een strakke afwerking.

Ontdek in onze uitgebreide collectie mozaïektegels voor een woning in jouw eigen stijl.

Waarom je kiest voor mozaïektegels voor je huis?

Als je op zoek bent naar kleine tegels en mooie manier om de wanden en vloeren in en rond je huis mee te bedekken, dan zijn mozaïektegels de beste optie.

Mozaïektegels hebben bovendien nog meer voordelen. Zo worden ze gebruikt als vloer bij een inloopdouche want door de kleine en vele voegen werken ze ook als antislip.

Natuursteen mozaïektegels worden na het voegen beschermd met vlekstop zodat deze wordt beschermd tegen het indringen van vet – vocht en vuil.

Kom mozaïektegel inspiratie opdoen in onze showroom

Nog niet echt een idee welke stijl je badkamer moet gaan krijgen? Dat begrijpen wij wel met al die verschillende mogelijkheden.

Kom naar onze showroom aan de 2e Tussendijk in Helmond en laat je inspireren. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf een afspraak. Neem daarvoor contact met ons op. Je bent welkom!