Kies badkamertegels voor je badkamer

Voor het inrichten van je badkamer heb je ruime keuze uit badkamertegels, zowel keramische als natuursteen tegels en in talloze stijlen. Onze badkamertegels zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en beschermen je badkamer of toilet tegen vocht. Een perfecte keuze voor je home spa dus. 

Er is een badkamertegel voor elke gewenste look en badkamerstijl. Wist je trouwens dat je vloertegels ook gerust op de wand kunt plaatsen? Een perfecte manier om eenheid in je badkamer te creëren.

Er is een badkamertegel voor elke woonstijl. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Geef je badkamer karakter met badkamertegels

Met ons assortiment fraaie vloer badkamertegels leg je de basis van je badkamer. Onze ruime keuze aan wandtegels vormen absoluut de finishing touch van je relax ruimte.

Geef je badkamer een luxe uitstraling met bijvoorbeeld marmerlook badkamer tegels, een strakke industriële look, kleur met Portugese tegels zoals deze Decor en een eigen accent door een zelfgekozen motief met verschillende kleuren glanzende badkamer tegels.

Ontdek in onze uitgebreide collectie precies de badkamertegels voor een badkamer in jouw eigen stijl.

Waarom badkamertegels?

Dat badkamers vaak betegeld worden is niet voor niets. Je badkamer inrichten met badkamertegels heeft namelijk veel voordelen, dankzij hun unieke eigenschappen.

Zo zijn badkamertegels hard en sterk en trekken nooit krom. Maar ze hebben nog meer voordelen voor badkamers. Badkamertegels zijn kras- en vlekbestendig, zijn antislip, onderhoudsvriendelijk en hebben een lage vochtopname, hierdoor zijn deze tegels ideaal voor badkamer maar ook bijvoorbeeld een home spa of toilet.

Daarnaast zijn onze badkamertegels geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsvriendelijk

Op zoek naar badkamertegels?

Ga je verhuizen of verbouwen en wil je je badkamer inrichten met mooie badkamertegels? Dan dan kunnen we je blij maken! Natuursteen Helmond heeft een ruime keuze aan badkamertegels.

Bekijk je favoriete tegel online of in het echt in onze showroom aan de 2e Tussendijk in Helmond. Onze tegelspecialisten vertellen je er graag van alles over badkamertegels en meer.

Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf een afspraak. Neem daarvoor contact met ons op.

Bekijk badkamertegels in onze showroom

Nog niet echt een idee welke stijl je badkamer moet gaan krijgen? Vind je het misschien lastig om te zien hoe je badkamertegels moet combineren?

Kom dan vooral even wat inspiratie opdoen in onze showroom. Bij Natuursteen Helmond staan we voor je klaar.