Keramische tegels voor elk interieur en exterieur

Onze keramische tegels zijn de ultieme keuze. Ze zijn zowel functioneel als decoratief. Wil je een probleemloze vloer of wand en geen concessie doen stijl? Kies dan voor tegels van keramiek.

Keramische tegels zijn uniek. Ze zijn bestand tegen zware weersomstandigheden en chemische en mechanische belastingen. Bovendien zijn tegels van keramiek kleurvast, vrij van schadelijke stoffen en weinig milieubelastend door de lange levensduur zonder onderhoud.

Er is een keramische tegel voor elke woonstijl. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Natuursteen Helmond helpt je graag.

Keramische tegels in allerlei stijlen, soorten en formaten

Ga je voor keramische tegels in betonlook, houtlook of de speciale retrolook?

Of passen bij jouw woonstijl keramische tegels in strakke kleuren, een industriële look, marmer look, terrazzo, vintage of Portugese tegels? Matte of glanzende tegels van keramiek?

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie keramische tegels en vind de unieke tegel die precies bij jouw woonstijl past!

Waarom je kiest voor keramische tegels voor je wand of vloer?

Keramische tegels zijn een voor de hand liggende keuze voor de bekleding van wand of vloer.

Tegels van keramiek hebben namelijk een aantal unieke eigenschappen en fijne voordelen.

Zo zijn keramische tegels kras- en slijtagevast en goed bestand tegen water, damp en stoom en kunnen goed tegen hitte. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor keuken, badkamer, home spa, exterieur en zelfs zwembad.

Keramische tegels doorstaan de tand des tijds Ze verkleuren of vervagen niet en behouden hun finish, zelfs onder langdurige blootstelling aan zonlicht. Bovendien zijn ze hygiënisch, bestand tegen vlekken en heel gemakkelijk in het onderhoud. Schoonmaken met warm water volstaat vaak, maar ook reiniging met chemische middelen is geen enkel probleem.

Dankzij hun goede warmtegeleiding zijn keramische tegels zijn ook ideaal bij vloerverwarming of wanden die heet worden, zoals achterwanden in keukens.

Keramische tegels zijn duurzaam, weerstaan vorst en ongunstige weersomstandigheden. Er is dus geen enkele belemmering voor een fraai terras met keramiek tegels buiten.  

Kom onze keramische tegels bekijken in onze showroom

Heb je online onze uitgebreide collectie aan keramische tegels bekeken? En je keuze gemaakt of wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Of heb je nog een andere keramische tegel wens?

Dan heten wij je van harte welkom in onze showroom aan de 2e Tussendijk in Helmond. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf een afspraak. Neem daarvoor contact met ons op.

Bij Natuursteen Helmond vind je vast en zeker de perfecte keramische tegel voor jouw interieur of exterieur.

Wat Natuursteen Helmond voor jou kan betekenen?

Kom je er zelf niet helemaal uit wat voor jou de beste keuze keramische tegel is? De specialisten van Helmond Natuursteen staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Voor het beantwoorden van al je vragen en een passend advies.