Creëer je persoonlijke blikvanger met een dambord tegelvloer

Een klassieker onder de tegelvloeren is een fraaie dambordvloer. De dambord tegelvloer met wit marmeren donkere hardsteen tegels is een ware eyecatcher in iedere ruimte groot of klein.

Dambord vloeren passen bij elke woonstijl. Of je nu gaat voor klassiek, de industriële look, vintage of mediterrane stijl, een tegelvloer in dambordmotief geeft charme aan elke ruimte.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Waarom een dambordvloer een goede keuze is?

Het begint allemaal bij het uitzoeken van vloertegels, hiermee bepaal je voor een groot deel de uitstraling van je woonruimte. Het uitzoeken van de juiste vloertegel kan echter nog best lastig zijn.

Een overweldigende eerste indruk maken? Dan is een dambord motief de perfecte keuze. Het is ideaal om een ruimtelijk effect te creëren en je kamer groter te laten lijken.

De combinatie van witte en donkere tegels zorgt voor een onuitwisbare indruk, het speelse en tegelijkertijd luxe effect maakt elke ruimte gegarandeerd tot een succes!

Vind de perfecte dambordvloer bij Natuursteen Helmond

Misschien denk je bij een dambordvloer meteen aan de klassieke witte en zwarte, maar er is nog zoveel meer!

In ons assortiment vind je ook dambord tegelvloeren in wit met beige, bruin en gold. En in diverse materialen en patronen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze fraaie zwart-witte in molenwiekpatroon of wit en zwart marmer patroon.

Kijk hier online naar onze keuze dambord tegelvloeren of kom inspiratie opdoen in onze showroom. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf een afspraak. Neem daarvoor contact met ons op. Je bent welkom!

De voordelen van een dambord tegelvloer

Natuursteen dambord tegelvloeren hebben unieke eigenschappen. Daardoor zijn ze niet alleen heel mooi, maar ook bieden je ook veel voordelen.

Onze tegelvloeren in dambord motieven zijn kras- en slijtagevast en bestand tegen water, damp en stoom en kunnen goed tegen hitte. Dat maakt ze ook geschikt voor keuken, badkamer, of home spa.

Natuursteen dambordtegels worden na het voegen beschermd met vlekstop zodat deze wordt beschermd tegen het indringen van vet – vocht en vuil.

De dambord tegelvloeren behouden hun kleuren, zijn vlekbestendig, heel gemakkelijk in het onderhoud en eenvoudig schoon te maken. Bovendien zijn ze ook goed te combineren met vloeverwarming.

Kom en kies je dambord tegelvloer in onze showroom

Twijfel je nog over welke dambord tegelvloer bij jouw stijl past? Bekijk het hele assortiment in onze showroom aan de 2e Tussendijk in Helmond. De specialisten van Natuursteen Helmond adviseren je graag.