Fraaie vloeren en wanden met natuursteen tegels

Natuursteen tegels vormen met hun talloze formaten, afwerkingen, uitvoeringen en karakteristieke stijl een bron van inspiratie. Heel stijlvol, maar ook zeer functioneel. Wil je een vloer of wand in een unieke eigen stijl? Dan zijn natuursteen tegels jouw keuze.

Natuursteen is een uniek gesteente, gevormd in de natuur. Daardoor zijn natuursteen tegels niet te evenaren in schoonheid en rijkdom.

Het authentieke en tijdloze karakter van natuursteen tegels past bij elke woonstijl, zowel binnen als buiten. Benieuwd naar de mogelijkheden van tegels van natuursteen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag alles over. 

Natuursteen tegels in allerlei stijlen, kleuren en maten

De mogelijkheden met natuursteen tegels zijn eindeloos. Met een variatie aan kleuren en materialen als marmer en travertin. En wat dacht je bijvoorbeeld van deze antraciet tegel in Turks hardsteen?

Natuursteen tegels zijn er ook in tal van stijlen. Van dambord in wit marmer en donker hardsteen, mozaïk en glans, tot aan sierlijsten zoals deze Travertin. Ze kunnen overal op vloeren en wanden en ook geven natuursteen tegels een elegante stijl aan je badkamer.

Ontdek in onze uitgebreide collectie precies de natuursteen tegel voor jouw woonstijl.

Creëer je eigen woonsfeer met natuursteen tegels

Natuursteen tegels zorgen voor jarenlang onbezorgd en uniek woon- en leefplezier. Ze zijn een stuk minder duur dan je wellicht denkt en bieden je interieur en exterieur een luxueuze uitstraling.

De hardheid van het materiaal maakt natuursteen tegels zeer geschikt voor vloeren. De dikte van de vloeren kan variëren.

Onze tegels van natuursteen op vloeren kunnen tegen een stootje, zijn eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Bovendien voelen ze op blote voeten prettig aan, geven verkoeling in de zomer en kunnen erg goed worden gecombineerd met vloerverwarming.

Ook voor wanden komen zijn natuursteen tegels een geschikte oplossing. Het is zeer duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Daarnaast zijn ze hittebestendig, als bijvoorbeeld achterwand in haarden.

Bovendien biedt de duurzaamheid van natuursteen tegels een absolute meerwaarde aan elke woning of project! Voor welke toepassing dan ook, voor oprit, terras, pad, gevel, wand of bevloering zijn er geschikte natuursteen tegels.

Ruime keuze aan natuursteen tegels online en in onze showroom

Maak eenvoudig je keuze in onze uitgebreide collectie natuursteen tegels. Wil je echter graag advies, of hulp bij het kiezen?

Dan helpen in de showroom aan de 2e Tussendijk in Helmond onze specialisten je graag verder. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf een afspraak. Neem daarvoor contact met ons op.

Meer weten over natuursteen tegels van Natuursteen Helmond?

Heeft ons assortiment natuursteen tegels jou geïnspireerd? En wil je bestellen of nog meer weten over de mogelijkheden? Dan staan wij bij Natuursteen Helmond graag voor je klaar.