Pro Grip Generieke antislipbehandeling voor steengoed 5L

 

Prijs is per 5liter fles incl btw.

69,95

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Vul het aantal m2 in:

m2

Heeft u vragen? En graag direct contact

Stuur ons een bericht via whatsapp….
Graag een offerte of sample ontvangen? Stuur even een appje met uw wensen en email adres en wij sturen u een passende offerte. Email sturen kan naar info@natuursteenhelmond.nl

PRO GRIP-basis

Antislipbehandeling voor vloeren in steengoed, graniet, keramische tegels

TOEPASSINGEN

PRO GRIP Base is een ideaal product om alle oppervlakken antislip te maken, zoals graniet, steengoed, keramische tegels, enz.

zowel binnen als buiten. Het is een geweldig product voor gevaarlijke vloeren als ze nat zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

PRO GRIP Base is een gebruiksklaar professioneel product. Alvorens met het product aan de slag te gaan, is het raadzaam om alle oude beschermende lagen, zoals natuurlijke of metalen was, evenals vuil in het algemeen te verwijderen. Op perfect schone en droge vloeren, gelijkmatig aanbrengen met de PRO GRIP vernevelaar; de reactietijd van het product hangt af van het gewenste antislip-effect en het type materiaal, dat varieert van 15 seconden tot 2 minuten en daarna met overvloedig sproeiwater dat nodig is om de reactie van het product op de vloer te stoppen. Het wordt aanbevolen dat u uw eigen evaluatie uitvoert door:

het uitvoeren van een monstertest op een klein, niet zichtbaar onderdeel en om eventuele contacttijden en oppervlaktecompatibiliteit te bepalen.

DEKKING

Ca. 1 lt voor 8-10 m². per afhankelijk van het soort materiaal en het gewenste antislip effect.

VOORZORGSMAATREGELEN

ter bescherming van oppervlakken die niet voor het product bestemd zijn, zoals bijvoorbeeld glas. De helderheid en kleur van de behandelde oppervlakken zijn onderhevig aan aanzienlijke variaties. Voer bij twijfel altijd compatibiliteitstesten uit in een verborgen hoekje of op een representatief staal van het oppervlak waarvoor het bedoeld is.

 

Gewicht5 kg
Lijm/Voeg

Vragen over een van onze producten?

Stuur ons een bericht en wij reageren spoedig op uw vraag..