fbpx

Natuursteen voor Eindhoven

Natuursteen, we zijn er eigenlijk allemaal van gecharmeerd. Toch kiest men in Eindhoven nog wel eens voor namaak of een ander materiaal. In veel gevallen zijn de kosten dan een belangrijke factuur. Maar aan het einde van de dag willen we allemaal zo lang mogelijk kunnen genieten van onze tegels of stenen in of buiten huis. Bij Natuursteenhelmond zorgen wij voor Eindhoven op het gebied van natuursteen. Wij maken natuursteen voor Eindhoven namelijk betaalbaar, dankzij onze rechtstreekse import van natuursteen uit buitenlandse groeves. Hierdoor behouden wij de kwaliteit van natuursteen voor Eindhoven, maar drukken wij de prijs voor u.

Kwaliteit in natuursteen voor Eindhoven

Bij Natuursteenhelmond staat kwaliteit en duurzaamheid centraal en dus voorop. Wij hebben een prachtig aanbod in natuursteen voor Eindhoven en wij staan u graag bij met ons professionele advies. Wij bieden u natuursteen tegels voor binnen en buiten, dus of u nu met het idee speelt om de tuin te pakken of juist binnenshuis veranderingen door te voeren, met natuursteen is het mogelijk.

Eindhoven kiest voor natuursteen binnen en buiten

Wij nodigen u in Eindhoven van harte uit om op onze website al een deel van onze mogelijkheden te bekijken. Beter nog bezoekt u Natuursteenhelmond persoonlijk, zodat u natuursteen kunt zien en voelen. Op die manier kunt u een gefundeerde keuze maken.

Natuursteentegels

 • 10x10x1cm – Noche bruin anticato travertin

  19,95

  Voeg toe aan offerte

 • 10x10x1cm – travertin apulia grigio silver

  19,95

  Voeg toe aan offerte

 • 10x10x1cm – travertin beige / light

  17,50

  Voeg toe aan offerte

 • 15x15x1cm – travertin beige / light

  17,50

  Voeg toe aan offerte

 • 20x20x1cm – travertin apulia grigio silver

  39,95
 • 20x20x1cm – Rood / Rose anticato travertin

  44,95

  Voeg toe aan offerte

 • 20x20x1cm – travertin beige / light

  39,95

  Voeg toe aan offerte

 • 60 stuks (5,5m²) Mozaiek Haiffa Gold travertin 3x1x1x1

  299,00

  Voeg toe aan offerte