fbpx

Keramische vloertegels met houtlook bij Natuursteen Helmond

Vandaag de dag zien we steeds meer trends op het gebied van vloertegels en dus zien we ook steeds meer verschillende smaken en wensen. Bij Natuursteen Helmond hebben we keuze uit tal van vloertegels, waaronder keramische en natuursteen tegels. Door ons aanbod zo breed mogelijk te houden, kunnen we voorzien in alle hedendaagse wensen en verwachtingen. Keramische vloertegels winnen momenteel veel populariteit en niet voor niets hebben wij hier dan ook ons aanbod en ons assortiment op afgestemd. Onder meer keramische vloertegels met een houtlook vallen onder onze favorieten. Dat is uiteraard met een aantal hele goede redenen en dus informeren wij u graag over onze mogelijkheden hierin.

De voordelen van keramische vloertegels met houtlook

Keramische vloertegels komen er in vele soorten en maten. Wat we op het moment veel tegenkomen is dat mensen op zoek zijn naar een vloer met de warme uitstraling van een houten vloer, maar daarbij ook de voordelen van een onderhoudsarme natuursteen. U zou denken dat het dan kiezen wordt tussen het één of het ander. Maar met onze keramische vloertegels met houtlook hoeven er geen concessies te worden gedaan. Hierdoor hebt u namelijk het voordeel van het uiterlijk en profiteert u daarnaast van de voordelen van het materiaal. Keramische vloertegels met houtlook zijn namelijk vervaardigd uit alleen maar natuurlijke materialen, zoals mineralen en klei. Hierdoor zijn keramische vloertegels met houtlook gemakkelijk schoon te maken en te houden, duurzaam,niet gevoelig voor slijtage en blijven ze kleurvast. Dat laatste is namelijk vaak de factor die twijfel brengt bij mensen die een houten vloer overwegen. Het onderhouden ervan, zoals schuren en lakken, en welke gevolgen dat op termijn heeft voor de kleur van de vloer. Door te kiezen voor keramische vloertegels met houtlook vermijdt u die problemen en zorgen.

Ons aanbod in keramische vloertegels met houtlook

Bij Natuursteen Helmond hebben we voor u een ruime keuze in diverse keramische vloertegels mét en zonder houtlook. Want wist u dat u keramische vloertegels zowel binnen als buiten kunt overwegen? Sterker nog, ook voor buiten kunt u kiezen voor een houtlook. Dat is erg bijzonder en ook mooi, bijvoorbeeld wanneer u een plekje in de tuin hebt waar u graag een vlonder zou zien maar niet de nadelige gevolgen van verkleuring wilt ondervinden. Daarnaast zijn voor keramische vloertegels ook keuzes te maken zonder houtlook. Want andere soorten terrastegels zijn ook bij ons verkrijgbaar. Ook zijn er bijzondere combinaties te maken, keramische vloertegels met houtlook in de badkamer en mozaïek wandtegels voor op de muur. U kunt bij ons moeiteloos inspiratie op doen in Helmond en tot de ontdekking komen dat er met keramische vloertegels met houtlook talloze mogelijkheden zijn. We zien u graag in onze showroom!

Bekijk onze keramische vloertegels